Klassifisering av renromsoverføringsvindu

Deoverføringsvinduer en åpningsenhet som brukes til å blokkere luftstrømmen ved overføring av gjenstander innenfor og utenforrent romeller mellom renrommene, for å hindre at forurensning spres ved overføring av gjenstander.Hovedsakelig delt inn i følgende kategorier:

QQ截图20211112164509
1. Mekanisk type
Overgangsvinduet har to rammer innvendig og utvendig, og det er en mekanisk låsing mellom dem.Når denne typen overføringsvindu åpnes, vil forurenset luft bringes inn i renrommet.
2. Vindu av luftlåstype (ren type).
Det er en ren luftstrøm mellom overføringsvinduene, det vil si en vifte og et høyeffektivt filter er installert i overføringsvinduet.Viften startes før vinduet åpnes for å la den rene luftstrømmen passere.
3. Steriliseringtype
For det biologiske renrommet,UV-lamperer installert i overføringsvinduet for å hindre at bakterier kommer inn. Etter åpning av vinduet er gjenstanden satt.Vinduet er lukket og UV-lampen er slått på.Etter noen minutters eksponering åpner du vinduet og tar det ut.
4. Lukket ønskelighetstype
For å bøte på defekten som det mekaniske overføringsvinduet vil bringe inn forurenset luft, kan det i tillegg til luftsluseoverføringsvinduet også brukes en lukket og ønskelig type.
5. Overføringsvindu for laminær flyt
Det laminære strømningsoverføringsvinduet er et slags renroms hjelpeutstyr, som hovedsakelig brukes til å overføre små gjenstander mellom renrom og ikke-rene områder eller mellom renrom med forskjellige nivåer og trykk.På den ene siden fungerer den som en luftsluse.På den annen side realiseres den selvrensende effekten under overføringsprosessen for å sikre at gjenstandene som kommer inn i det rene området er rene og reduserer krysskontamineringen forårsaket av gjenstandene.Blåsetiden kan justeres i henhold til den manuelle bryteren, for å maksimere effekten av selvrensing og energisparing.


Innleggstid: 12. november 2021